Микрофон тип брошка Rode SmartLav+

Микрофон тип брошка Rode SmartLav+
5 октомври 2022

Mикрофон тип брошка RODE SmartLav+

 

 

С развитието на технологиите, с новите приложения за телефони и мобилни джаджи, добрият звук става все по-достъпен. Тук, под достъпен, имаме предвид освен финансово, също и откъм усилия, които е необходимо да вложите, за да го постигнете.

SmartLav+ e микрофон, който е предназначен да записва звук в мобилно приложение по ваш избор, в паметта на телфона ви. Включва се чрез малък жак към изхода за слушалки на телефона. На другия край има малък микрофон с ветробран, който е закачен към щипка, която да закачите за дрехата си. 

Мобилните микрофони, земат изключително малко място и могат да бъдат пренасяни лесно и да записват звук където и да се намирате. Полученият аудио файл можете да изпратите към компютър през мобилното приложение и да го монтирате към видео, както направихме ние в това видео:

ПРИМЕРНО ВИДЕО

 

Така, с малко усилия, можете да постигнете значително по-добър звук за вашето аудио/видео съдържание.

Пъзели за декорация?

Пъзелите, за разлика от картините, предоставят огромни възможности откъм дизайн и цена, за декорация вкъщи, в офиса или в студиото. По-големите отнемат повече време за сглобяване, но веднъж сглобени могат да красят стените ви години наред.

прочети още

Струва ли си да стартираме YouTube канал през 2022?

Не е тайна, че да си направите собствен YouTube канал, е едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си, особено през 2022. Няма как да знаете, кое видео ще набере популярност и кой канал ще се устреми нагоре. Ние вярваме, че всеки трябва поне да опита да създаде и развие собствен канал в платформата.

прочети още