Пъзели за декорация?

Пъзели за декорация?
5 октомври 2022

Пъзели за декорация?

 

 

Пъзелите, за разлика от картините, предоставят огромни възможности откъм дизайн и цена, за декорация вкъщи, в офиса или в студиото. По-големите отнемат повече време за сглобяване, но веднъж сглобени могат да красят стените ви години наред.

 

Повечето пъзели в онлайн магазина, са от 1000 части. По наши скромни изчисления, да се сглоби един пъзел от 1000 части, отнема около 10 часа, особено ако в реденето се включи и втори човек. 

 

Реденето на пъзели, също така е приятно съдържание за вашите социални мрежи, особено ако направите като нас и го заснемето отзад напред (с което ще занулите постиженията си от предните над 10 часа сглобяване), но пък ще получите интересно видео, подобно на това:

Варненски етюд - разглобяването

 

Разгледайте пъзелите на сайта, има прекрасни такива, с марката Black Sea Puzzles, както и лепенки, които да ви улеснят, ако решите да използвате пъзелите за украса.

Микрофон тип брошка Rode SmartLav+

С развитието на технологиите, с новите приложения за телефони и мобилни джаджи, добрият звук става все по-достъпен. Тук под достъпен, имаме предвид, освен финансово, също и откъм усилия, които е необходимо да вложите, за да го постигнете.

прочети още

Струва ли си да стартираме YouTube канал през 2022?

Не е тайна, че да си направите собствен YouTube канал, е едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си, особено през 2022. Няма как да знаете, кое видео ще набере популярност и кой канал ще се устреми нагоре. Ние вярваме, че всеки трябва поне да опита да създаде и развие собствен канал в платформата.

прочети още